Blogg
De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024
De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024
Kafeteria- og bakeribransjen fortsetter å utvikle seg i spennende og innovative retninger. Etter hvert som forbrukerpreferanser endrer s...
Bruschetta - En sommeropplevelse for sansene
Under sommerens varme solstråler blir kulinarisk nytelse vekket til live på nytt. En rett som bærer årstidens ånd, er den fristende bruschetta. Denne ikoniske italienske delikatessen har opplevd e...
En uforglemmelig fest: GGM Gastro Sommerfestival
Sommeren er tiden for glede, nytelse og felles utendørsaktiviteter. For omtrent en måned siden arrangerte vi GGM Gastro, vår første GGM Gastro Sommerfestival, og det var en dag fylt med minneverdi...
Fix med Rose: Tacos med Guacamole
Velkommen til enda en lekker oppskrift fra det mexicanske kjøkken! Tacos – en populær mexicansk ret fyllt med saftig hakkekjøtt, frisk salat og cremet guacamole. Disse hjertelige lækkerier er ikke...
Fit med Rose: Lækker stegt kartoffel-skål
Frank Rosin tryller en sund og smagfuld skål frem: Stegte kartofler med grønn asparges, champignon og cremet hollandaisesauce. Denne retten forener ikke kun en rekke forskjellige smaksopplevelser,...
Tips og triks fra Gastroeksperten Frank Rosin: Emne: Indkøb og lokale produkter
Som restauratør står man dagligt over for en rekke utfordringer. En av dem er kjøp av madvarer og andre produkter, der er nødvendig for driften. Tidligere var turen til engrosmarkedet en del av de...
Disse feilene bør du unngå ved åpningen av din restaurant!
Har du alltid drømt om å åpne din egen restaurant, men visste ikke hvordan du skulle begynne skikkelig? Da har du kommet til rett sted! Vi å støtte deg i å ønsker du ønsker deg din og vise feil du...
Tips og triks fra gastronomieksperten Frank Rosin: Emne - Å oppnå en optimal meny
En overfylt meny er et vanlig problem i restaurantbransjen. For mange retter kan gå utover kvalitet og ferskheten av ingrediensene, øke matkostnadene og redusere restaurantens lønnsomhet. Derfor a...
Riktig oppbevaring og kjøling av vin i din gastronomi
Den gode gamle vinen. Med dens forskjellige varianter er den et must på nesten alle restauranters drikkekort. For mange restaurantgjester er det nødvendig å nyte en fin vin sammen med en safti...