"Too Good To Go" – Fordelene for restauranter

Too Good To Go - overskudsmad som ressource

Selvfølgelig har du allerede hørt om appen "Too Good To Go". Ved hjelp av denne appen kan kunder koble seg til restauranter eller butikker og hente overskuddsmat til redusert pris – mat som ellers ville blitt kastet. I dag har tusenvis av bedrifter sluttet seg til, og også du som gastronom kan ha store fordeler ved å delta.

Overskuddsmat blir omgjort til omsetning

I stedet for å måtte kaste overskuddsmat kan den selges videre – selv til redusert pris. Dette gir ikke bare inntekter, men sparer deg også for utgifter til avfallshåndtering. Også ingredienser med kort holdbarhet eller rester av tilbehør kan omsettes på denne måten.

Posisjoner deg mot matsvinn – godt for både image og miljø

Deltakelse i Too Good To Go viser kundene dine at du tar bærekraft på alvor. Allerede er mer enn 80 millioner måltider reddet fra unødvendig, miljøbelastende kasting. Din innsats kan kommuniseres medieeffektivt, styrke ditt omdømme og inspirere andre.

Tiltrekk deg nye kunder

Via appen kan kunder enkelt kjøpe overraskelsesposer fra restauranten din. Selv om innholdet varierer, kan du gi en indikasjon på hva posen kan inneholde – for eksempel suppe eller sushi. Betaling skjer direkte i appen. En ekstra gevinst er at 58 % av app-brukerne er nye kunder, og hele 76 % av disse blir tilbakevendende gjester.

Konklusjon: En vinn-vinn-situasjon

"Too Good To Go" er etablert og kjent i Danmark. Som deltagende gastronom sender du et klart signal mot matsvinn, samtidig som du gir kundene dine en god opplevelse – og selv drar nytte av økt omsetning og synlighet.

Husk: enhver brukbar matvare er for god til å kaste!

GGM Gastro Blogg

Vi er BLOGGEN for alt innen gastronomiens verden. I samarbeid med en rekke forfattere publiserer vi her spennende artikler og tidsaktuelle innlegg for alle i restaurant- og hotellbransjen. I tillegg kan du finne mange deilige oppskrifter og mattrender som du selv kan prøve ut. Vi inviterer deg varmt til å utforske emnene våre – og vi gleder oss til å høre dine idéer til kommende innlegg. God fornøyelse med oppdagelsen!

Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen
Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen

Asiatisk mat – trenden som erobrer Norge De siste årene har asiatiske restauranter blitt et fast innslag i både storbyer...

Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt
Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas – en mexicansk klassiker Quesadillas er en ægte klassiker fra det mexicanske køkken – sprøde tortillas fyldt med lækre...

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet
GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet Hos GGM Gastro får du ikke bare kvalitetsprodukter – du...

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024
De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024 Kafeteria- og bakeribransjen fortsetter å utvikle seg i spennende og innovative...

Horecava|18
Horecava|18

Horecava 2018 – Innovasjon og trender i Amsterdam Den nederlandske messen Horecava presenterer hvert år et bredt utvalg av de...

Hostech21
Hostech21

Hostech av Tusid Istanbul På Internorga presenterer over 1 000 nasjonale og internasjonale utstillere sine innovasjoner for hele gastronomibransjen. Den...

Shanghai Hotelex|20
Shanghai Hotelex|20

Opplev fremtidens trender innen gastronomi Her kan både utstillere og besøkende hente inspirasjon, la fantasien få fritt spillerom og oppleve...

Equip
Equip'Hotel|18

INTERNORGA – Den ledende messen for hotell- og gastronomibransjen Internorga er en internasjonal messe for hotellbransjen, gastronomi, felles bespisning, bakerier...

Horecava|20
Horecava|20

Horecava 2020 – Innovasjon og nyheter fra gastronomi- og hotellbransjen Den nederlandske messen Horecava er et årlig høydepunkt for bransjefolk...

Internorga|18
Internorga|18

Horecava 2019 – Fokus på innovasjon og nye konsepter Også i 2019 lover den nederlandske messen Horecava et utvalg av...

Intergastra|20
Intergastra|20

INTERGASTRA 2020 – Innovasjon og gjestfrihet i Stuttgart Modet til å være annerledes, viljen til å prøve noe nytt og...