Tips & Tricks fra Frank Rosin: Leverandører i gastronomibransjen

I den spennende gastronomiverden er én ting klart: Å skaffe de beste ingrediensene er avgjørende for suksessen til en restaurant. Når det gjelder førsteklasses mat, er det ingen plass for kompromiss. Her kommer de uvurderlige tipsene fra Frank Rosin inn i bildet når han deler sine velprøvde strategier for valg og samarbeid med leverandører.

Tillit er nøkkelen: Finn pålitelige leverandører

Dine retter kan bare være så gode som ingrediensene du bruker. Derfor er det av største betydning å finne leverandører du kan stole på. Frank Rosin anbefaler å investere tid i å lete etter pålitelige partnere som garanterer kvalitet og rettidig levering. Dette er den eneste måten du kan sikre at ditt kjøkken alltid blir forsynt med ferske og kvalitetsprodukter.

Meningsfulle kontrakter for bærekraftig suksess

Et annet råd fra Frank Rosin er å inngå langsiktige kontrakter med dine leverandører. En årsbasert kontrakt for produkter som er konstant på ditt menykort gir deg ikke bare stabilitet, men gjør det også mulig å forhandle gunstige priser. Gjennom denne avtalen sikrer du ikke bare en viss sikkerhet for din leverandør, men kan også videreføre rimelige priser til dine gjester.

Mesterlig organisering: Veien til vellykket leverandørstyring

En smart tilnærming som Frank Rosin foreslår, er å etablere regelmessige leveringstidspunkter. Denne prosedyren letter ikke bare organiseringen av dine bestillinger, men skaper også en problemfri prosess i ditt kjøkken. Ditt personale kan tilpasse seg faste leveringstidspunkter og dermed sikre en effektiv drift.

GGM Gastro Blogg

Vi er BLOGGEN for alt innen gastronomiens verden. I samarbeid med en rekke forfattere publiserer vi her spennende artikler og tidsaktuelle innlegg for alle i restaurant- og hotellbransjen. I tillegg kan du finne mange deilige oppskrifter og mattrender som du selv kan prøve ut. Vi inviterer deg varmt til å utforske emnene våre – og vi gleder oss til å høre dine idéer til kommende innlegg. God fornøyelse med oppdagelsen!

Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen
Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen

Asiatisk mat – trenden som erobrer Norge De siste årene har asiatiske restauranter blitt et fast innslag i både storbyer...

Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt
Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas – en mexicansk klassiker Quesadillas er en ægte klassiker fra det mexicanske køkken – sprøde tortillas fyldt med lækre...

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet
GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet Hos GGM Gastro får du ikke bare kvalitetsprodukter – du...

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024
De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024 Kafeteria- og bakeribransjen fortsetter å utvikle seg i spennende og innovative...

Horecava|18
Horecava|18

Horecava 2018 – Innovasjon og trender i Amsterdam Den nederlandske messen Horecava presenterer hvert år et bredt utvalg av de...

Hostech21
Hostech21

Hostech av Tusid Istanbul På Internorga presenterer over 1 000 nasjonale og internasjonale utstillere sine innovasjoner for hele gastronomibransjen. Den...

Shanghai Hotelex|20
Shanghai Hotelex|20

Opplev fremtidens trender innen gastronomi Her kan både utstillere og besøkende hente inspirasjon, la fantasien få fritt spillerom og oppleve...

Equip
Equip'Hotel|18

INTERNORGA – Den ledende messen for hotell- og gastronomibransjen Internorga er en internasjonal messe for hotellbransjen, gastronomi, felles bespisning, bakerier...

Horecava|20
Horecava|20

Horecava 2020 – Innovasjon og nyheter fra gastronomi- og hotellbransjen Den nederlandske messen Horecava er et årlig høydepunkt for bransjefolk...

Internorga|18
Internorga|18

Horecava 2019 – Fokus på innovasjon og nye konsepter Også i 2019 lover den nederlandske messen Horecava et utvalg av...

Intergastra|20
Intergastra|20

INTERGASTRA 2020 – Innovasjon og gjestfrihet i Stuttgart Modet til å være annerledes, viljen til å prøve noe nytt og...