Frank Rosin: Reke- og avokadosalat

Velkommen til en kulinarisk reise inn i GGMGastro-kjøkkenet, der Frank Rosin demonstrerer sin dyktighet! I dag presenterer vi hans uimotståelige oppskrift: Reke- og avokadosalat. Kombinasjonen av ferske skalldyr, kremet avocado og sprø salat gjør denne retten til en ekte smaksopplevelse.

Reke- og avokadosalat er en fantastisk kombinasjon av friske ingredienser som får smaksløkene til å danse!

Du vil trenge:

  • Olivenolje
  • Reker
  • Salt
  • Små krabber
  • Hvitvin
  • Majones
  • Ketchup
  • Sennep
  • Tabasco
  • Pepper
  • Konjakk
  • Ferske urter (f.eks. dill)
  • Agurk
  • Romanosalat
  • Avocado

Slik gjør du:

  1. Varm opp litt olivenolje i en stekepanne og stek rekene raskt til de får en gyldenbrun farge. Krydre med litt salt.
  2. I en annen stekepanne steker du små krabber til de blir lett gyldne. Tilsett en skvett hvitvin og litt salt for ekstra smak.
  3. Lag cocktailsausen ved å blande majones, ketchup, sennep og Tabasco. Smak til med salt, pepper og en skvett konjakk. Tilsett finhakkede urter og agurk for friskhet.
  4. Riv romanosalat i biter og skjær avokadoen i terninger. Bland dette med krabbesausen.
  5. Fullfør salaten med rekene på toppen og pynt med dill eller en liten krabbe som dekorasjon.

La deg inspirere av denne oppskriften og prøv den selv på ditt eget kjøkken. Reke- og avokadosalat er ikke bare en smaksopplevelse, men også en fest for sansene.

GGM Gastro Blogg

Vi er BLOGGEN for alt innen gastronomiens verden. I samarbeid med en rekke forfattere publiserer vi her spennende artikler og tidsaktuelle innlegg for alle i restaurant- og hotellbransjen. I tillegg kan du finne mange deilige oppskrifter og mattrender som du selv kan prøve ut. Vi inviterer deg varmt til å utforske emnene våre – og vi gleder oss til å høre dine idéer til kommende innlegg. God fornøyelse med oppdagelsen!

Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen
Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen

Asiatisk mat – trenden som erobrer Norge De siste årene har asiatiske restauranter blitt et fast innslag i både storbyer...

Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt
Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas – en mexicansk klassiker Quesadillas er en ægte klassiker fra det mexicanske køkken – sprøde tortillas fyldt med lækre...

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet
GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet Hos GGM Gastro får du ikke bare kvalitetsprodukter – du...

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024
De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024 Kafeteria- og bakeribransjen fortsetter å utvikle seg i spennende og innovative...

Horecava|18
Horecava|18

Horecava 2018 – Innovasjon og trender i Amsterdam Den nederlandske messen Horecava presenterer hvert år et bredt utvalg av de...

Hostech21
Hostech21

Hostech av Tusid Istanbul På Internorga presenterer over 1 000 nasjonale og internasjonale utstillere sine innovasjoner for hele gastronomibransjen. Den...

Shanghai Hotelex|20
Shanghai Hotelex|20

Opplev fremtidens trender innen gastronomi Her kan både utstillere og besøkende hente inspirasjon, la fantasien få fritt spillerom og oppleve...

Equip
Equip'Hotel|18

INTERNORGA – Den ledende messen for hotell- og gastronomibransjen Internorga er en internasjonal messe for hotellbransjen, gastronomi, felles bespisning, bakerier...

Horecava|20
Horecava|20

Horecava 2020 – Innovasjon og nyheter fra gastronomi- og hotellbransjen Den nederlandske messen Horecava er et årlig høydepunkt for bransjefolk...

Internorga|18
Internorga|18

Horecava 2019 – Fokus på innovasjon og nye konsepter Også i 2019 lover den nederlandske messen Horecava et utvalg av...

Intergastra|20
Intergastra|20

INTERGASTRA 2020 – Innovasjon og gjestfrihet i Stuttgart Modet til å være annerledes, viljen til å prøve noe nytt og...