Fiks med Rose: Tropisk Smoothie Bowl

Er du klar for en tur til tropene? Da tar du en bolle og lar deg forføre av Frank Rosins herlige kreasjon! Denne forfriskende tropiske bollen er en ekte smaksopplevelse og tar deg rett til feriestemning med eksotiske aromaer. Med friske jordbær og sprø granola er dette den perfekte måten å starte dagen på – eller som en sunn snack i løpet av dagen.

Du trenger

  • Ferske jordbær
  • Kokosolje
  • Kokosvann
  • Granola
  • Stjernefrukt
  • Liten ananas
  • Bananer
  • Dragefrukt
  • Granateple
  • Kokosnøtt
  • Blomster (til dekorasjon)
  • Mynte (til dekorasjon)
  • Valnøtter (til dekorasjon)
  • Sitron (til dekorasjon)

Slik gjør du

  1. Skjær jordbærene i små biter og legg dem i en blender.
  2. Tilsett kokosolje og kokosvann – dette gir en kremet konsistens og tropisk smak.
  3. Blend alt til en glatt og fristende smoothie.
  4. Fyll en bolle med sprø granola som base.
  5. Hell den ferdige smoothien over granolaen.
  6. Skjær stjernefrukten i skiver og legg dem dekorativt på toppen.
  7. Tilsett biter av ananas, banan, dragefrukt og granateple.
  8. Dryss over strimler av kokosnøtt for ekstra smak og crunch.
  9. Pynt med friske blomster, mynte, valnøtter og sitronskiver.
  10. La deg inspirere til å eksperimentere med egne fruktfavoritter og topping!

Servering

Nyt hver skje og kjenn hvordan denne tropiske smoothiebollen tar deg med på en kulinarisk reise – skapt av Frank Rosin.

God appetitt!

GGM Gastro Blogg

Vi er BLOGGEN for alt innen gastronomiens verden. I samarbeid med en rekke forfattere publiserer vi her spennende artikler og tidsaktuelle innlegg for alle i restaurant- og hotellbransjen. I tillegg kan du finne mange deilige oppskrifter og mattrender som du selv kan prøve ut. Vi inviterer deg varmt til å utforske emnene våre – og vi gleder oss til å høre dine idéer til kommende innlegg. God fornøyelse med oppdagelsen!

Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen
Asiatisk mat på menyen – en lønnsom trend for restaurantbransjen

Asiatisk mat – trenden som erobrer Norge De siste årene har asiatiske restauranter blitt et fast innslag i både storbyer...

Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt
Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas – en mexicansk klassiker Quesadillas er en ægte klassiker fra det mexicanske køkken – sprøde tortillas fyldt med lækre...

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet
GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet

GGM Gastro Helpcenter: Service som varer – også etter kjøpet Hos GGM Gastro får du ikke bare kvalitetsprodukter – du...

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024
De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024

De nyeste trendene innen kafeteria- og bakeribransjen i 2024 Kafeteria- og bakeribransjen fortsetter å utvikle seg i spennende og innovative...

Horecava|18
Horecava|18

Horecava 2018 – Innovasjon og trender i Amsterdam Den nederlandske messen Horecava presenterer hvert år et bredt utvalg av de...

Hostech21
Hostech21

Hostech av Tusid Istanbul På Internorga presenterer over 1 000 nasjonale og internasjonale utstillere sine innovasjoner for hele gastronomibransjen. Den...

Shanghai Hotelex|20
Shanghai Hotelex|20

Opplev fremtidens trender innen gastronomi Her kan både utstillere og besøkende hente inspirasjon, la fantasien få fritt spillerom og oppleve...

Equip
Equip'Hotel|18

INTERNORGA – Den ledende messen for hotell- og gastronomibransjen Internorga er en internasjonal messe for hotellbransjen, gastronomi, felles bespisning, bakerier...

Horecava|20
Horecava|20

Horecava 2020 – Innovasjon og nyheter fra gastronomi- og hotellbransjen Den nederlandske messen Horecava er et årlig høydepunkt for bransjefolk...

Internorga|18
Internorga|18

Horecava 2019 – Fokus på innovasjon og nye konsepter Også i 2019 lover den nederlandske messen Horecava et utvalg av...

Intergastra|20
Intergastra|20

INTERGASTRA 2020 – Innovasjon og gjestfrihet i Stuttgart Modet til å være annerledes, viljen til å prøve noe nytt og...