Ekspertise innen cateringutstyr: Over 15 år med innovasjon og suksess hos GGM Gastro.

I mer enn 15 år har vi levert profesjonelt utstyr til cateringbransjen. Vi er et tysk selskap som utmerker seg ved kontinuerlig fremgang, og er nå til og med den europeiske markedslederen innen cateringutstyr og kjøkkenutstyr.

Hva er de nyeste cateringtrendene? Hvilke innovasjoner er tilgjengelige? Hvordan kan vi gjøre restauratørens arbeid lettere?

Med alle disse spørsmålene i tankene, søker vi globalt etter de nyeste og beste produktene for bransjen. Revolusjon på kjøkkenet? Ikke noe problem hos oss! Både det tyske og internasjonale markedet tilbys alt som får restauratørens hjerte til å slå fortere.

Vi tilbyr alt fra bordtjenester til oppvaskmaskiner til kombidampere med Android-styring! Vi tilbyr også våre kunder rådgivning om skreddersydde cateringløsninger og en teknisk on-site service, da våre kunders individuelle behov er svært viktige for oss.

Med vårt nettverk og direkte kontakter med produsenter fra Tyskland, Italia og oversjøiske områder, kan vi tilby våre produkter med en laveste prisgaranti.

Sammen med partnere, kunder og det nesten 500 personer store teamet, oppnår GGM Gastro nye suksesser hvert år. Grunnleggerne støttes lidenskapelig i kjøkkenplanlegging, skreddersydde programmer for intern databehandling utvikles, og store markedsføringskampanjer planlegges - alt internt!

Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere sortimentet og tjenestene vi tilbyr, og å nå ut til flere og flere restauratører. Med til sammen 20 internasjonale lokasjoner, kan GGM Gastro kontaktes personlig av kunder og er der for å hjelpe og veilede dem.

Vår historie

Om oss

2004

Etableringen av selskapet GGM Gastro International GmbH i Gronau, startet med 5 ansatte.